Najluđe stvari za koje je zauzvrat nuđen seks

1. Seks u zamenu za karte za bejzbol utakmicu
Suzan Finkelštajn (43) bila je toliko očajna što ne može da gleda utakmicu Filadelfija Filisa da je u zamenu za ulaznice ponudila seks na jednoj internet stranici s oglasima. U oglasu je napisala "zagriženi obožavatelj Filisa, visoka zgodna i bujna plavuša očajnički želi dve ulaznice za utakmicu u World Series".

Policija je pročitala oglas i dogovorila sastanak na koji je došao njihov kolega. Finkelštajn mu je navodno ponudila seks za ulaznice posle čega je uhapšena i optužena za prostituciju. Ona je negirala sve optužbe, a posle dve godine isrpljujuće pravne bitke sve optužbe su odbačene.

2. Seks za "zlato" u "Vorkraftu"
U pokušaju da ojača svoj lik u onlajn igri "World of Warcraft" jedna žena je počela da se prostituiše. Navela je da joj treba 5.000 zlata da može da kupi "Epic Flying Mount", a zauzvrat je svim muškarcima i ženama koji su igrali na njenom serveru ponudila razne seksualne igre.

Svoju ponudu takođe je stavila i na internet stranicu s oglasima. Navodno joj je već isti dan mejl bio pretrpan porukama zainteresovanih za ovu neobičnu trampu.

3. Seks za dva dupla čizburgera
Tokom lova na prostitutke jedan detektiv s Floride se zaustavio pored 47-godišnje žene i upitao je da li želi da se provoza. Žena je prihvatila ponudu, ušla u vozilo i započela razgovor o seksu. Policajac joj je rekao da želi seks i pitao je da može da mu pomogne u tome, a ona je rekla da mogu da imaju seksualne odnose ako joj kupi dva dupla čizburgera.

- Složio sam se i kupio hamburgere za 2,75 dolara - ispričao je kasnije policajac te dodao kako mu je rekla da može da joj da i bakšiš. On joj je potom dao 60 dolara. Ona je uzela samo 40 dolara i hamburgere i uputila ga na parking "gde će zaključiti dogovor". Ubrzo posle toga je i uhapšena.
Izvor: 24 sata

4. Seks u dobrotvorne svrhe
Čileanska prostitutka Marija Karolina na aukciju je stavila "27 sati seksa" kako bi uspela da prikupi 4.000 dolara u dobrotvorne svrhe. Svoje usluge je ponudila kao deo nacionalne kampanje prikupljanja sredstava za siromašnu decu i decu s invaliditetom.

- Ima ljudi koji će donirati novac koji je puno diskutabilnijeg porekla. Jedino što sam ja to učinila javno - rekla je Karolina.

Iako je prostitucija u Čileu legalna, organizator aukcije je kritikovao njene "aktivnosti" prikupljanja novca. Ipak, na kraju je prihvatio novac.

5. Seks za kutiju čipsa
Prostitutka iz Oklahoma Sitija, 36-godišnja Lahuma Sju Smit, pristala je na seks za kutiju čipsa. Policajci koji su pratili njen automobil zatekli su Lahumu otkopčane košulje i muškarca spuštenih pantalona na suvozačevom sedištu.

Muškarac je policajcima rekao kako ima bračnih problema te da je znao kako na tom mestu može da pokupi prostitutku. Lahuma je policajcima rekla da je on rekao da traži društvo, ali da nije imao novca pa je pristala da joj umesto novca da 30 dolara vrednu kutiju punu čipsa (koju je imao kod sebe).

6. Htela da vidi pandu pa ponudila "ručni rad"
- Ako možete da mi nabavite ulaznice da vidim pandu Tai San, u periodu do 30. decembra, ja ću (ne mogu da verujem da ovo pišem) vas ručno zadovoljiti. Možda, ako ste slatki, dobijete i oralno zadovoljavanje. Ozbiljna sam, stvarno želim da vidim tu pandu - pisalo je u oglasu na jednoj od poznatih američkih stranica za oglašavanje.

Oglas je na internet stavila apsolventkinja zoologije.

7. Za dva miliona dolara - oralni seks svaki dan do kraja života
Grafiti umetniku Dejvidu Čou, koji će na javnoj aukciji Fejsbukovih akcija zaraditi oko 200 miliona dolara, ponuđen je svakodnevni oralni seks do kraja života, u zamenu za dva miliona dolara.

Kada je 2005. u Palo Altu uređivao centralu Fejsbuka, Dejvid Čoe je odlučio da se kocka uzevši akcije umesto 60.000 dolara honorara. Ta odluka ga je preko noći pretvorila u milionera.

- Dobio sam poruku od žene koju nisam ni video ni čuo pet godina. Ponudila mi je svakodnevni oralni seks do kraja života ako joj dam dva miliona dolara. To je došlo kao grom iz vedra neba - ispričao je Čoe.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.