Gotovo svi će doći na fudbalsko prvenstvo

0

BRISEL, 24. maj 2012. (Beta-AFP) – Poljski premijer Donald Tusk u četvrtak je izrazio uverenje da je uspeo da ubedi "gotovo sve" kolege zainteresovane za fudbal da dodju u Poljsku i Ukrajinu i prate utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu.

BRISEL, 24. maj 2012. (Beta-AFP) – Poljski premijer Donald Tusk u četvrtak je izrazio uverenje da je uspeo da ubedi “gotovo sve” kolege zainteresovane za fudbal da dodju u Poljsku i Ukrajinu i prate utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu.

“Imam utisak da su svi pozdravili predlog da dodju na utakmice u Ukrajinu i Poljsku”, rekao je Tusk novinarima nakon neformalnog sastanka lidera EU u Briselu.

“To nema nikakve veze” s političkom situacijom u Ukrajini, dodao je poljski premijer. “Gotovo svi oni koji su zainteresovani za fudbal biće prisutni”, rekao je.

Više evropskih šefova država i vlada najavilo je ranije mogućnost političkog bojkota Evropskog fudbalskog prvenstva u znak protesta zbog situacije u kojoj se nalazi bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.