Danijela juri Daču Ikodinovića

0

Voditeljka popularne TV emisije "Ekskluziv" Danijela Jankov navodno je odlepila za Danilom Ikodinovićem i, kako „Alo!“ saznaje, već duže vreme juri za Dačom ne bi li mu dala znak da joj se dopada

Voditeljka sve češće odlazi u njegovu kafanu „Tako je suđeno“, ali on nikako da popusti i upusti se u romansu.

Danijeli se veoma dopao Danilo. Već neko vreme odlazi kod njega u restoran ne bi li mu se približila. Međutim, on još uvek nije popustio. Kao da ne obraća pažnju na stvari koje čini voditeljka. Kako je i sama bila u braku, Danijeli ne smeta što je Dača prošao već kroz dva, kao ni što ima dvoje dece. Voditeljka sa drugaricama često odlazi u Novi Sad kako bi videla svoju simpatiju i rešena je u nameri da ga osvoji. Spremna je sve da učini samo da bi bili zajedno. Kako sada stvari stoje, Danilo ne želi novu romansu, ali ko zna, možda će ga Danijela uskoro osvojiti – priča izvor blizak voditeljki.

Dača i Danijela još nisu potvrdili moguću vezu.

Na pogrešnom ste tragu kada je moj ljubavni život u pitanju – rekla je Danijela.

Danijela Jankov je bila u braku sa bugarskom TV zvezdom Andrejem Arnaudovim, a razvod je bio veoma buran. Bugarski mediji su u to vreme pisali i da je voditeljka u Srbiji imala tajnog ljubavnika, vlasnika jedne TV stanice, a Andreju je navodno smetalo i to što je bolovala od bulimije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.