Top 10 grešaka koje žene prave u krevetu

Seks greška # 1- Misliš da je on uvek raspoložen za seks: ovo važi za tinejdžere, ali ne i za muškarce, koji svoju energiju troše i na druge stavari. Pritisak na poslu, plaćanje računa... može da oslabi njegov libido. I da, i on može biti neraspoložen za seks, jer muškarci nisu vibrator.
Seks greška #2 - Ako je on završio ne znači da si i ti.
ako već ne vidi sam, stavi mu da znanja da nisi još dostigla vrhunac, animiraj ga rukama, ustima... snađi se već.. isšlatiće se .
Seks greška #3 - opsednuta si svojim telom
Vaga na skali ne pokazuje ono što ti se sviđa, pa šta? to ne znači da ne trebaš da imaš dobar seks. Ili te možda muči neka druga mana. Ali ako muškarac već želi seks sa tobom, on misli da si seksi.
Seks greška #4- neprijatno ti je da mu daješ smernice
Nije baš lako zadovolji ženu, zato mu pomozi. bolje nego da čekaš da se sam seti šta bi se to tebi dopalo. Ako ne želiš direktno da mu kažeš , kada gledate neku seksi scenu reci : Ovo mi se sviđa. Komunikacija je ključ dobrog seksa.
Seks greška# 5: Ne prihvataš novine . Kada nešto radiš na isti način svaki dan, neminovno će ti dosaditi.Muškarci vole da eksperimentišu sa novim stvarima, a tvoj muškarac želi te nove stvari da isproba sa tobom!
Seks greška#6 Nedostaje iznenađenja!
Ako si za šetnju, koncert, bioskop onda razgovaraj sa njim.Povez za oči, lisicie ili nešto treće donesi u vaš krevet bez pitanja.
Seks greška #7: Izgovoriš ime bivšeg
Zavisi čije ime: ako kažeš ime bivšeg za koga si mu rekla da ste davno raskrstili, trebaće ti hrpa objašnjenja i drugih veštih orlanih metoda da se spasiš. Uvek možeš da kažeš da žene često fantaziraju i da to ne znači ništa.
Seks grešaka #8: Ne želite da odate da imate seksualno prenosivu bolest
Mnogi ljudi se boje da će ukoliko budu iskreni sa svojim partnerom u vezi ovoga, biti ostavljeni. žene se Drže devize ako ih partner ne pita one o tome neće ni pričati.Kondomi nisu 100 odsto efikasni kada su uptanju polno prenosive bolesti, herpes može da se prenese i kada koristite kondom.
Seks greška #9: Analizirate njegov peh

(old_image)

Izgubio je erekciju.To se dešava svima, ali svima, pa ako iza toga ne stoji neki dublji problem, nema potreba da ga navodite u neugodnu sitiaciju
Seks greška #10 Nevešto ga zoveš na seks
Najbitinije je da vaš odnos bude jasno definisan.Ako oboje želite samo seks, onda se nemoj stideti da ga otovreno poziveš na jednu partiju koja je će vam ulepšati dan oboma.

Pogledajte još