Provod u komšiluku: Svetske zvezde na festivalu

Drugu godinu zaredom sve ljubitelje kvalitetnog provoda očekuje prava muzička senzacija uz vodeće zvezde svetske muzičke scene. Ove godine festival se održava u predgrađu Sofije, u mestu Dobroslavci.

Ovogodišnji festival obeležiće poznati britanski producent i DJ Fatboy Slim, r'n'b i neosoul kraljica Erykah Badu, Groove Armada - jedan od najtiražnijih klupskih sastava današnjice, evropska di-džej zvezda Parov Stelar, kao i hip-hop veterani Cypress Hill. Line-up festivalskog programa uveličaće i zvezda sa Jamajke Sean Paul, španska grupa Chambao, bristolski bend Kosheen kao i mnogobrojni di-džejevi koji će nastupiti na dvodnevnoj zabavi bez prestanka.

(old_image)

Festivalska zona nadomak Sofije, pored tri muzička stejdža obuhvata i “Fun zonu” gde će posetioci pronaći jedinstvenu zabavu uz razne igrice i primamljive izazove, dok će dodatnu energiju i predah naći na nezaobilaznim štandovima brze hrane i osvežavajućeg pića. Budući da se očekuju gosti iz celog sveta obezbeđen je i prostor za kamp kao i prostran parking, uz neophodnu medicinsku, vatrogasnu i policijsku podršku.

Pogledajte još