Lekić: Imamo kvalitet za Španiju

Srbija će u subotu u Sent Galenu odigrati prijateljski meč sa svetskim i evropskim šampionima, koji će biti oslabljeni za igrače Barselone i Bilbaoa.

"Bolje je, zaista da ne gubimo vreme, i javno analiziramo španske fudbalere. Iako neće igrati u najjačem sastavu "Furija" je zaista rival za najviše moguće poštovanje. Ipak, verujem da i mi imamo kvalitet da im se suprostavimo na adekvatan način", rekao je Lekić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Jedan od iskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić iz moskovskog CSKA rekao je da u predstojećim pripremnim mečevima rezultat nije u prvom planu.

"Imali smo tokom moje reprezentazivne karijere uspone i padove, ali mislim da je to normalno za svaki sport. Treba samo da se trudimo da budemo pravi uvek, u svakoj situaciji. Da se ne osvrćemo iza sebe, već da gledamo napred. Čekaju nas nove kvalifikacije i na njih moramo da mislimo već sad kad na talonu budu bodovi", rekao je Tošić.

Srbija 6. maja igra u Sent Galenu protiv Španije, pet dana kasnije sledi duel sa Francuskom u Remsu, a mini turneja se završava 5. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Tanjug

Pogledajte još