Ivanović: Moja sreća se nastavlja!

0

Novi kapiten "orlova" Branislav Ivanović, optimista je uoči početka turneje u kojoj će Srbija odigrati prijateljske mečeve protiv Španije, Francuske i Švedske.

“Na novom smo početku i pomalo u senci svega toga ostala je činjenica da ćemo igrati utakmicu protiv možda i najbolje svetske selekcije. Osvajanje trofeja u Ligi šampiona donelo mi je neopisivu radost, ali moja sreća se nastavlja, jer sam postao kapiten reprezentacije Srbije. To su dve stvari koje predstavljaju želju i san svakog igrača”, rekao je Ivanović.

Aleksandar Kolarov smatra da o kvalitetima španske reprezentacije ne treba trošiti reči.

Svi znaju šta su osvojili u poslednje četiri godine i jasno je da imaju zaista fantastične i igrače i tim. Mi imamo dosta mladih fudbalera, primećujem kod njih malu dozu treme, možda i nekog straha, puni su poštovanja prema starijim reprezentativcima i mislim da je to dobro. Hijerarhija se uvek poštovala i tako bi trebalo da ostane. Primenićemo recept za adaptaciju mladih kakav je postojao kada smo mi ulazili u A tim”, rekao je Kolarov.

Utakmica počinje u 18 sati. Pet dana kasnije sledi duel sa Francuskom u Remsu, a mini turneja se završava 5. juna u Stokholmu protiv Švedske.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.