Cakana se vraća u seriju "Otvorena vrata"

Proslavljena glumica Vesna Trivalić, koja već sedam godina živi u Dubaiju, uskoro će doći u Srbiju zbog novog angažmana, piše "Blic".

- Vesna će opet igrati Katarinu Anđelić, poznatiju kao Cakana u nastavku serije “Otvorena vrata - potvrdila je njena koleginica Bojana Maljević na Twitteru, uz ocenu kako i preko Skypea dramska umetnica izgleda fenomenalno.

Biljana Srbljanović već je počela da piše nove epizode u kojima će dočarati dogodovštine iz života jedne građanske porodice, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju da vide šta se desilo u životu glavnih junaka 20 godina kasnije.

Iako je Srbljanovićeva nedavno izjavila da očekuje da većina glavnih glumaca učestvuje u snimanju novih epizoda jer bi jedino tako cela ideja o nastavku imala smisla, čeka se pristanak i Sofije Jović, koja je igrala Cakaninu starmalu ćerku Milicu Jakovljević.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, pored Bojane Maljević učešće u seriji potvrdili su i Lane Gutović (Dragoslav), Nikola Đuričko (Voja) i Bogdan Diklić (Bata).

Čeka se i pristanak Zorana Cvijanovića koji je tumačio lik Milorada Ugrinovića, zvanog Kekec, ali i drugih, među kojima su i Branka Katić i Branislav Lečić.

Pogledajte još