Tošić: Želim novi ugovor!

0

Fenomenalnu polusezonu imao je Duško Tošić u Crvenoj zvezdi, od momka kojeg su navijači osporavali govoreći da nema kvalitet za štopera, stigao je do startera u reprezentaciji upravo na ovoj poziciji na utakmici protiv Španije.

“Moja karijera je čudna, puna uspona i padova. Sada sa 27 godina je trenutak da napravim kontinuitet dobrih igara. Pravio sam greške u karijeri, ali je dobro kada se to ispravi i sve dođe na svoje mesto. Ne znam mnogo, ali ono što me krasi je borbenost i da to što umem pokazujem na terenu“, rekao je Tošić u razgovoru za “Novosti“.

Odavno Zvezda nije imala igrača u najboljim godinama, reprezentativca, koji želi da ostane još nekoliko godina u klubu.

“Pričali smo neformalno i izrazio sam želju da ostanem, ali neću samo na osnovu obećanja, nego hoću da ako se nešto dogovorimo, da tako bude. Kupio sam kuću pored „Marakane“, želim da napravim nešto sa Zvezdom, da uđemo u Ligu Evrope i da osvojimo titulu. Ostavio sam sve menadžeru, kada se budem vratio znaću sve. Znam da je klub u teškoj finansijskoj situaciji, ali verujem da ćemo se dogovoriti na nove dve – tri godine ugovora“, istakao je naš najbolji defanzivac.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.