Jezivo: Kanibal jeo lice žrtve dok su pucali (VIDEO)

0

Izveštaj o stravičnom događaju u lokalnom Miami Heraldu počinje rečenicom:"Scena je bila stravična kao u filmu s Hannibalom Lecterom". Šta se dogodilo u Miamiju?

Policiji još nije poznato kako su dvojica muškaraca naletela jedan na drugog. Zasad predpostavljaju kako je napadnuti bio beskućnik pa da je kanibal slučajno naleteo na njega. Celi događaj odvio se ispod nadvožnjaka na mestu gde je predviđen prolaz za pešake.

Napadač je bio go, srušio je beskućnika na pod i počeo mu jesti lice! Strašnu scenu videla je jedna prolaznica koja je alarmirala policiju.

Po dolasku na mesto događaja, policijski službenik pucao je u muškarca koji je jeo tuđe lice! No, kako piše Miami Herald, čija se zgrada nalazi nedaleko od mesta događaja, kanibal nije prestajao jesti lice muškarca koga je napao! Nakon toga je policajac u njega ispalo više metaka.

Žrtva se u bolnici bori za život. Kako doznaje CBS Miami, žrtva je ostala bez nosa i bez očnih jabučica. Prema njihovim saznanjima, policajci su bili šokirani onime što su videli

Izvor: Index

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.