Zvezda želi i treću utakmicu protiv Radničkog

BEOGRAD, 28. maja 2012. (Beta) - Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da zna šta njegovi košarkaši treba da urade da bi u utorak pobedili Radnički u polufinalu plej-ofa i da će tim učiniti sve da izbori treći meč.

"Tačno znamo šta bi trebalo da uradimo da bismo pobedili Radnički. Moramo neke stvari da uradimo bolje nego u prvoj utakmici. Razgovaraćemo sa igračima, trudićemo se da se maksimalno pripremimo iako je malo vremena. Rečju, učinićemo sve da pobedimo i izborimo treću utakmicu u Kragujevcu", rekao je Pešić u Beogradu.

Zvezda je u nedelju izgubila od Radničkog 84:78. Beogradjani su ubedljivo izgubili prvu četvrtinu, a sve ostale dobili, ali to nije bilo dovoljno za preokret i trijumf.

Ovi rivali odigrali su pet medjusobnih utakmica ove sezone i dobro se poznaju. Pešić je kazao da je njegova ekipa znala kako treba da igra protiv Radničkog, ali da nije sve juče u hali Jezero zavisilo od njih, jer se i protivnik pitao.

On je pohvalio fer-plej i sudjenje u prvom meču, rekavši da to timu "daje mirnoću" pred revanš.

Pešić je pozvao i navijače da da pomognu ekipi. Utakmica Crvena zvezda - Radnički igra se u utorak od 18.00 u hali Pionir.

Pogledajte još