Udaljen iz reprezentacije jer nije pevao himnu

0

BEOGRAD, 28. maja 2012. (Beta) – Fudbaler Adem Ljajić rekao je u ponedeljak da mu je jako žao što je udaljen iz reprezentacije Srbije zato što nije hteo da peva himnu, i kazao je da "poštuje sve", ali da mora "prvo da poštuje sebe".

BEOGRAD, 28. maja 2012. (Beta) – Fudbaler Adem Ljajić rekao je u ponedeljak da mu je jako žao što je udaljen iz reprezentacije Srbije zato što nije hteo da peva himnu, i kazao je da “poštuje sve”, ali da mora “prvo da poštuje sebe”.

“Meni je stvarno žao. Još sam pod utiscima…To je život, idemo dalje. Žao mi je što se sve ovo izdešavalo…Volim Srbiju, hteo sam da igram za Srbiju od svoje 10. godine…Poštujem svakog, ali ako ne poštujem sebe, onda niko više mene ne može da poštuje”, rekao je Ljajić za Sportnevork po dolasku u Beograd.

Selektor Siniša Mihajlović udaljio je u ponedeljak Ljajića sa priprema iz Švajcarske zato što igrač nije hteo da peva himnu u prijateljskom meču protiv Španije.

Mihajlović je po dolasku na mesto selektora rekao da će tražiti strogo poštovanje svog pravilnika o ponašanju, čija je jedna od odrednica pevanje himne pre utakmice. Trener je tada kazao da igrači moraju da prihvate taj kodeks pre nego što dodju u tim.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.