Nebojša Radović Eniac: Kako je izgledala Evrovizija "na žici"?

0

Nebojša Radović, bliski saradnik Željka Joksimovića u ovogodišnjoj Evrosong-kampanji, kao bloger i tviteraš (@eniac) sve je osim "čoveka iz senke". Svi koji su online, a posebno na Tviteru, znaju Eniaca i… pa, njegovu sličnost sa Marijom Šerifović. Saznaj Eniacove utiske o Evrosongu, sa lica mesta, specijalno za Nadlanu.com!

Ako na nešto Željko Joksimović treba posebno da bude ponosan, to je na online kampanja koja je pratila njegov put u Bakuu, na Evrosong. Energija iza ideje “prebacivanja priče” na Internet, posebno društvene mreže, jeste ona koja je najvećim delom došla od Nebojše Radovića Eniaca – poznatog tviteraša i blogera. Popričali smo sa @eniac o svemu o čemu se tokom Evrosonga šuškalo na Tviteru…

Sarađuješ sa Željkom, a vezuju te dugo, ni krivog ni dužnog, sa Marijom Šerifović?

Hehe da, to je interna fora već godinama da ona i ja ličimo i evo, sad smo se u Bakuu konačno i slikali i onda su svi kao “aaa”… (smeh). Super je ona, zabavna, zvala me je da se vidimo u Beogradu.

HIT: Da li je ovo dvojnik Marije Šerifović?

Za one koji ne znaju…

U početku je trebalo da se bavim samo promocijom pesme tako da sam vodio Fejsbuk, Tviter, VK što je, zapravo, ruski FB i da smišljam oglašavanje u zemljama gde imamo malo glasova, međutim, kad odete na teren drugačija je situacija tako da sam bio “čovek za sve”.

Nije ni Eniac naklonjen staramajkama, sličnim ih rečima opisuje kao poslodavac.

Senzacija za jedan pogled. Ruski blok je mnogo jak, nije bilo realno da budu desete iako, po meni, zaslužuju tako neko mesto. Malo sam razočaran što smo iza njih.

Azerbejdžan je…

Zemlja koja odrasta. Dvadeset posto Bakua izgleda svemirski ali je onih 80 posto znatno siromašnije, razlike su velike. Imaju naftu, lovu, to treba videti ali im, sa druge strane, fali iskustvo, recimo u ugostiteljstvu.

Željko iz tvog ugla?
Neverovatno talentovan čovek iako će svi reći nešto drugo…

Šta to?
Ne bih da komentarišem (smeh).

Dakle, da pogađamo…recimo Coldplay i sve slično što se ovih godina za mnoge pesme pričalo?

On neće da govori o tome al' to stvarno nema nikakve veze jer znam da nije čuo pesmu. Podržavam njegov stav da o tim stvarima ne priča jer su to zluradi komentari. Treba da dođete u njegov studio i da vidite kako svira. Beskonačno talentovana osoba…

… sa, bar kako kaže, konačnim drugim Eurosong pojavljivanjem kao interpretator pa ćemo da vidimo šta će Srbiji da donese učešće na Evroviziji 2013. u zemlji gde je 'ladno al' standard…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.