Bond otišao u "Sumrak"

Film "Sumrak" koji je nastao adaptacijom bestselera Stefani Mejer, našao se na prvom mestu liste boksofisa  zaradivši impresivnih 70.5 miliona dolara. 

Ovim je film "Sumrak" zauzeo visoku četvrtu poziciju na listi najboljih ikada otvaranja jednog filma u novembru , premašivši time zaradu filmova "Madagaskar 2" (63,1 miliona dolara) i "Zrno utehe" (67,5 miliona dolara).

Film je režirala Ketrin Hardvik po scenariju Melise Rozenberg. U ovoj priči o ljubavi između tinejdžerke i vampira, glume Kristin Sjuart i Robert Petinson.

Posle veoma uspešnog otvaranja filma "Sumrak", kompanija Summit je zvanično objavila da će početi sa snimanjem i nastavka filma pod nazivom "New Moon", prema drugom romanu iz serijala književnice Stefani Mejer.

Na drugom mestu americke liste boksofisa, nalazi se film "Zrno utehe", nova avantura agenta Džejmsa Bonda, sa ukupnom zaradom od preko 109 miliona dolara. Dvadesetdrugi po redu film iz čuvenog serijala do sada je na internacionalnom nivou zaradio preko 309 miliona dolara, što mu je donelo ukupnu zaradu od preko 418 miliona dolara i time davno premašio troškove produkcije od 200 miliona dolara. 

U nastavku pogledajte trejler filma "Sumrak" i otkrijte zašto su devojke širom sveta poludele za Robom Petinsonom.

 

 

 

Pogledajte još