Ljajić: Adem je pogrešio ali mu treba pomoći

0

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da je fudbaler Adem Ljajić pogrešio zbog toga što nije želeo da peva himnu Srbije pred meč sa Španijom, ali da tom fudbaleru treba pomoći jer je njegov patriotizam nesporan.

“Sigurno je da je napravio grešku, ali umesto da mu se pomogne da iz nje izađe, pokrenuta je histerija da se uništi jedna sportska karijera. Jasno je da mora da poštuje pravila koja je potpisao I državu u kojoj živi”, rekao je za Novi magazin Ljajić, koji je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije.

On je dodao da mu je Ljajićev otac rekao da je Adem imao ponude od zemalja u regionu da igra za njih, ali da ih je sve odbio da bi ostao u Srbiji.

“Njegov patriotizam je nesporan i treba dalje da se dokazuje na terenu. Treba da mu pomognemo i Fudbalski savez i svi mi”, ocenio je Rasim Ljajić.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović isključio je iz reprezentacije fudbalera Fjorentine Adema Ljajića zbog toga što “iz ličnih razloga” nije želeo da peva himnu Srbije pred prijateljsku utakmicu sa Španijom u Sent Galenu.

Pogledaj šta je Adem rekao!

A šta ti misliš?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.