Rijana, a da se za promenu obučeš?

0

U julskom broju magazina "Esquire", Rijana opet potvrđuje da je pop zvezda kojoj je najviše "vrućina", ali i mlada dama kojoj nije problem da za koleginicu kaže da je toliko seksi da bi volela da je gleda kako skuplja nešto s poda.

Rijana ne prestaje da intrigira javnost svojim “odbacivanjem” odeće i izjavama koje “pucaju” od seksipila. U julskom broju magazina “Esquire”, pop princeza sa Barbadosa je, očekivano, golišava i vrlo direktna u komplimentima za seksipil koleginice Čeril Kol.

Poznato je da Čeril Kol gaji simpatije prema Rijani, ali sada znamo da joj ona i uzvraća. U intervjuu za “Esquire”, RiRi o Čeril kaže:

Čeril Kol je seksi. Volela bih da je gledam kako radi nešto, na primer kako skuplja stvari s poda. Seksi je, stvarno je predivna.

Mladu RiRi koja – iako izuzetno uspešna, izgleda i dalje traži sebe – stalno prati kontroverza.

Pažnja je nešto što sam naučila da ignorišem. To je nešto što radim – živim svoj život, a mediji to beleže. Baš me briga šta ljudi znaju o meni – kaže RiRi koja je nedavno snimila pesmu s bivšim dečkom Krisom Braunom, iako je poznata priča da je svojevremeno pretukao.

RiRi se nada da će u narednih pet godina naći čoveka svog života. Eto, i mi se nadamo, jer malo je dosadila sa privlačenjem pažnje stalno na isti način.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.