Prva dama pazarila cipele za 200.000 dinara

List "Alo" bio je u "kupovini" sa suprugom prvog čoveka Srbije Tomislava Nikolića, Dragicom, koja se, kako navodi, ponovila sa čak četiri para, od kojih najjeftiniji staje oko 30.000 dinara, a sa novom obućom uklopila je i torbicu!

Nikolićevu lepšu polovinu "Alo" je zapazio oko 18.30, a u elitnom beogradskom butiku, koji nudi cipele sa potpisom najpoznatijih svetskih brendova.

Skromno

U izboru prve dame našle su se, kako piše "Alo" baletanke poznatog italijanske kuće „Elisabetta Franchi“, koje koštaju oko 30.000 dinara. To je najpovoljnija cena za cipele u toj radnji, koja je poznata po tome što je prosečna cena njihove obuće oko 60.000 dinara. , prva dama nije sama ponela kese, već joj je u pomoć pritekao i menadžer radnje, koji je u gepek službenog „audija“ pod rotacijom spakovao „žensko blago“.

Kada se uzme u obzir čime se sve Dragica ponovila, ispada da je za to zadovoljstvo prva dama iskeširala najmanje 200.000 dinara, što je više od cele suprugove predsedničke plate, koja iznosi oko 150.000 dinara, ili čak pet prosečnih srpskih plata, tvrdi "Alo".

- Zaista nemam komentar! - bilo je sve što nam je odgovorila pre nego što je sela u automobil. Međutim, njena pratilja dobacila nam je da prva dama „samo razgleda“ i „traži odgovarajuće cipele“, iako je naš reporter nekoliko trenutaka ranije zabeležio kako prodavac iz pomenutog butika iznosi tri kese sa robom i smešta ih automobil kojim se Dragica odvezla.

Pogledajte još