Nataša Bekvalac

Na elitnom prestoničkom splavu “H2O”, pop pevačica Nataša Bekvalac promovisala je svoj maksi singl pod simboličnim nazivom “Ljubav, vera, nada” i tako najavila svoj veliki povratak na domaću scenu.

Posle nesreće koju je njen suprug Danilo Ikodinović doživeo, malo je onih koji su mogli da predvide da će samo pet meseci kasnije Nataša Bekvalac izaći pred publiku i ponovo pevati.

Glamurozna promocija ipak je ostala u senci loše organizacije. Iako je na pozivnicima pisalo da promocija počinje u 21 čas, obezbeđenje nije nikoga puštalo unutra, uz obrazloženje da Nataša ima probu sa bendom. Posle smrzavanja i prolaska pored dve rigorozne kontrole, kao da se unutra održava utakmica, a ne promocija, gosti su prvih sat i po morali da se zadovolje gledajući Natine spotove na velikom video bimu.

Pojavila se u crnim čipkastim čarapama i mini haljini sa peruškom. U ruci je držala zeleni koktel, raspoložena i nasmejana rado je pozirala mnogobrojnim fotoreporterima

Tek oko ponoći, fanovi koji su ulaznicu platili 1.000 dinara uživali su u mini koncertu svoje ljubimice. Pored novih pesama “Ljubav, vera, nada”, “Trista stepeni” i “Dve pilule”, Nataša je pevala i svoje stare hitove.

Na promocioji su predstavljeni njeni najbliži saradnici među kojima su bili Dragan Brajović-Braja i Marko Kon. Voditelj večeri bio je Ognjen Amidžić. Uz čestitke i vatromet došla je i velika torta sa Natašinim likom, koju je specijalno za ovu priliku poslala njena izdavačka kuća.

U VIP delu kluba sedeli su Jelena Tomašević, Bojan Bjelić, Bojan Marović, Saša Kovačević, Raka Marić, Natašin tata Dragoljub i mlađa sestra Kristina, Tamara Paunović, Čeda Čvorak…….

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još