Koncertom u Tel Avivu Madona počela svetsku turneju

0

JERUSALIM, 31. maja 2012. (Beta-AP) – Američka pop-zvezda Madona održala je večeras koncert u Tel Avivu kojim je počela svoju novu svetsku turneju "MDNA".

JERUSALIM, 31. maja 2012. (Beta-AP) – Američka pop-zvezda Madona održala je večeras koncert u Tel Avivu kojim je počela svoju novu svetsku turneju “MDNA”.

Madona koju u Izraelu zovu “Princeza Ešter” zbog njene veze sa mističnim judaizmom i posvećenosti Kabali, nastupila je pred nekoliko desetina hiljada ljudi, na prepunom stadionu Ramat Gan.

Tokom nastupa, Madona se u jednom trenutku umotala u izraelsku zastavu uzviknuvši da je Izrael “energetski centar sveta”.

Madona je u Izrael došla preko nekoliko dana, u pratnji brojnog obezbedjenja. U pratnji Madone su njena deca, njen ljubavnik i oko 70 ljudi. Vreme u Izraelu Madona je prethodnih dana provodila obilazeći centre za Kabalu.

Posle Tel Aviva, Madona će održati koncert u Abu Dabiju, zatim u Istanbulu, Benos Ajresu i drugim gradovima. Madona je samo na prošloj turneji zaradila 400 miliona dolara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.