Mihajlović: Mnogo smo grešili!

0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle današnjeg poraza od 2:0 da je ekipa Francuske sve svoje šanse stvorila posle grešaka njegovih igrača.

“Mnogo smo grešili u prvom pasu i Francuzi su sve šanse stvorili iz naših izgubljenih lopti. Ima još da se radi, važno je da u ovom trenutku vidimo sve igrače, gde su i kako igraju. To su mladi momci koji imaju veliki potencijal i što više utakmica imaju to će pre porasti”, rekao je Mihajlović televiziji Prva posle meča u Remsu.

Mihajlović je kazao da je bilo mnogo negativnih stvari u igri reprezentacije Srbije, ali da sada zna na čemu je.

POGLEDAJ VIDEO: Srbija – Francuska 0:2

“Bilo je dosta negativnih stvari, ali i one su pozitivne jer sada znamo na čemu treba da radimo i znamo za dalje. Moramo da budemo spremni za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo”, kazao je Mihajlović.

Selektor Srbije je istakao da “ima mnogo posla, a malo vremena”, a “orlovi” sledeću prijateljsku utakmicu igraju protiv Švedske 5. Juna u Stokholmu.

“Svi su važni u reprezentaciji. Bilo je pozitivnih stvari i lepih iznenađenja. Slika je sve jasnija. Posle Švedske će nam manje-više biti sve jasno i od avgusta ćemo imati 22-23 igrača koji će biti u kvalifikacijama”, rekao je Mihajlović.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.