Bošković želi pobedu na kraju kvalifikacija

NOVI SAD, 1. juna 2012. (Beta) - Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković izjavio je u petak da bi voleo da njegova ekipa završi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo pobedom u poslednjem meču sa Portugalom.

Srbija u subotu u 18 sati igra u Novom Sadu protiv selekcije Portugala utakmicu 6.kola takmičenja u Grupi 2 za plasman na EP. Rukometašice Srbije su još ranije zauzele drugo mesto u grupi iza Rumunije i obezbedile učešće na EP u Holandiji.

"Ove kvalifikacije odigrali smo uspešno i čekamo žreb 6. juna 2012. da dobijemo protivnike za EP. Mi se spremamo da na Svetskom prvenstvu u Srbiji 2013. osvojimo medalju i zato će nam naredne pripreme, ove jeseni, biti mnogo teže", rekao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je zahvalio selektoru muške reprezentacije Veselinu Vukoviću i njegovim saradnicima što su posetili ekipu, kao Rukometnim savezima Srbije i Vojvodine.

"Reprezentacija Srbije prvu put igra u Novom Sadu i nadam se da će publika uživati u utakmici sa Portugalom", rekao je Bošković.

Pogledajte još