Predstavljen prvi kuvar "Sale&Pepe"

Na svečanoj promociji prvog srpskog kuvara "Sale&Pepe" koju je pripremila izdavačka kuća Attica Media u izdanju kompanije Laguna, u prisustvu medija predstavljena je zbirka od 54 recepta koji su već pola decenije objavljivani u srpskom izdanju najpopularnijeg kulinarskog magazina.

"Sale&Pepe", izdanje italijanskog licencnog časopisa prisutno je na našem tržištu od aprila 2007. godine i jedan je od dva najprodavanija kulinarska magazina u Italiji s tradicijom dugom 20 godina.

Novinari su uživali u specijalnoj degustaciji specijaliteta renomiranog restorana "Lorenzo & Kakalamba", kao i u rafiniranoj aromi vina kompanije Tikveš i poklonima kompanije Danubius, uz poklon knjigu kuvara.

Redakcija magazina "Sale&Pepe", glavna i odgovorna urednica Danica Adžić i članice redakcije Sanja Savić i Ana Petrović u razgovoru sa novinarima su istakle da se sve namirnice iz recepata mogu pronaći na svim pijacama i u prodavnicama zdrave hrane i da je sve napisano jednostavnim jezikom.

Ulogu vina uz dobar zalogaj preporučio je Aleksandar Kokir, direktor vinarije Tikveš. Pozdravljajući goste, Vanja Gavrovski PR menadžer "Lagune" je rekla da je prvi broj kuvara "Sale&Pepe" samo početak saradnje sa kompanijom Attica Media i da predstoje nova izdanja.

Pogledajte još