Izabrano Ford lice za 2008.

U salonu automobila „Grand motors“, napeto. Nije se birao najlepši automobil, već „Fordovo" lice godine. Od 13 finalistkinja, najviše glasova žirija dobila je šesnaestogodišnja Beograđanka Anastasija Ružić, koja će predstavljati Srbiju na svetskom finalu 24. januara 2009. godine u Budvi.

Podršku devojkama, od kojih su dve najmlađe imale po 14 godina, a najstarija 20 godina, pružali su drugari i roditelji burnim aplauzima. Najviše sms glasova dobila je petnaestogodišnja Sara Savović iz Beograda, „Rosa“ devojka je osamnaestogodišnja Jelena Joković.

Po glasovima stručnog žirija ,devojka koja će predstavljati našu zemlju je Anastasija Ružić, koja za razliku od ostalih misica nije plakala, ni skakala od uzbuđenja već je ponosno i nonšalantno prošetala pistom pozirajući mnogobrojnim fotoreporterima.

Nakon defilea devojaka, goste je svojom pesmom počastila Aleksandra Radović, dok su mini plesni performans izveli glumica Ana Maljević i Uroš Petronijević.

Veliko iznenađenje, izazvao je dolazak našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, koga je u stopu pratila devojka Jelena. Kako se njegov dolazak držao u najstrožoj tajnosti, on se pojavio u poslednjem trenutku, minut pre početka događaja. Iz prvog reda izbor su pratili Verica Rakočević, Aleksandra Kovač, Radmila Hrustanović, Jadranka Jovanović, Ivana Jordan, Igor Miklja, Marija Kilibarda.....

(old_image)U okviru finala i ove godine proglašene su "ličnosti od stila" za 2008. godinu, kao deo dugogodišnjeg projekta »povratak lajf-stajlu u Srbiji«. Kako je naglašeno, one treba da postanu uzori mladim ljudima po svom sveukupnom ponašanju. Laskavu titulu - par od stila poneli su Savo i Vesna Milošević. Muškarac od stila je profesor i dirigent Bojan Suđić, žena od stila direktorka Belefa Milena Stojićević, devojka od stila je pevačica zabavne muzike Aleksandra Radović.

Za kraj je proglašen mladić od stila, za čijim forhendima šizi cela Srbija, a i šire, vidno raspoložen i preplanuo, Novak Đoković. Pljuštali su aplauzi, a Nole je kao pravi džentlmen, nekoliko puta ustajao, klanjao se i mahao oduševljenoj publici.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još