Košarkaš u bekstvu

Redakcija "Alo" je taj vandalski napad odmah prijavila nadležnim organima, koji su već u četvrtak uveče pokrenuli istražni postupak,

- Policija je odmah krenula u potragu za Vladimirom , međutim, od tog trenutka mu se svaki trag gubi. Pokušavali su da ga dobiju na mobilni telefon, ali bez uspeha. Kontaktirali su sa svima za koje su smatrali da mogu da budu od pomoći ili osobe koje su eventualno mogle da se čuju s njim od trenutka kada je pobegao - priča za naš list dobro obavešteni izvor i dodaje da je policija zvala i Željka Dašića, oca košarkaša otmičara.

- Njegov otac je policiji rekao da je iz medija saznao šta je uradio njegov sin. Bio je šokiran i ispričao je da se sa sinom nije čuo već desetak dana, kao ni sa Vladimirovom devojkom Marijom. Takođe je pomenuo da košarkaš sa Marijom ima malo dete, a da njen broj nema jer ga često menja. Nadležni organi će sigurno doći do njega, a pretpostavlja se da je otišao ili u Crnu Goru ili u Sloveniju jer tamo igra za Olimpiju - zaključio je naš izvor.

Podsećanja radi, Vladimir Dašić je u trenutku kada je fotografa „Alo!“ ubacio u taksi zatražio da se fotografije izbrišu.

- Pretio je: „Daj mi aparat da ga sad ne razbijem.“ Rekao sam da ću izbrisati fotografije. Bilo je baš neprijatno, on je bio vrlo drzak. Odjednom me je, dok me je držao za ruku, ubacio u taksi koji ga je čekao. Za to vreme, Dašićev brat me je vređao. Govorio mi je „seronjo“, „govno“, „slinavko“. Taksi je krenuo. Sedeo sam s Dašićem na zadnjem sedištu. Kroz glavu mi je odmah proletelo gde je koleginica Sanja i da nije nju neko uhvatio.

Vladimir je tada počeo da se pravda, ali i preti: „Slušaj, nisam ti ja iz te priče. Mene ne zanimaju te pevaljke. Obriši fotografije jer ako se negde pojave, naći ćemo te i naj****eš.“ Onda je uzviknuo: „Daj mi ime, nemoj da me slažeš.“ U svoj onoj euforiji sam mu rekao ime i pokazao ličnu kartu kako bi video da ne lažem. Kada su videli da sam obrisao sve fotografije, taksi se zaustavio i Vladimir me je izveo iz vozila. Tada mi je još jednom pripretio: „Opet te upozoravam, ako se slike negde objave, naći ćemo te i naj***o si!“ - rekao je naš fotoreporter, koji je isti iskaz dao i na saslušanju u policiji.

Izvor: Alo

Pogledajte još