Nevin, a tata 16 dece

Terent je ekspert za tehnologiju, a njegov cilj jeste da u skorijoj budućnosti ima više od 100 dece, jer svoju ultrapotentnu spermu deli svim zainteresovanim parovima, javlja Blic.

Terent se, kako se priča, da sve bude još čudnije zavetovao na celibat iako u poslednje vreme dobija veliki broj bračnih ponuda od žena.

- Maštao sam o tome da se oženim i dobijem decu, ali što sam više donirao spermu, sve sam manje tako razmišljao. Zbog toga sam i odlučio da se ne zaljubljujem jer bi to ograničilo moje sposobnosti kao donatora - kaže Terent.

On otkriva i još jedan razlog zbog čega ne želi da ima seks, već se samo „druži“ sa sterilnom flašicom: „I dalje odbijam da imam seks jer ne želim da rizikujem da dobijem neku od seksualno prenosivih bolesti pošto bi to označilo moj kraj kao donatora“.

Onan frik
Koliki je Terent frik pokazuje i podatak da on na jednom porno-sajtu ima više od 100 svojih snimaka kako onaniše, za šta dobija nadoknadu po odgledanom snimku.

Prva sperma za lezbijski par

Terent je prvi put donirao spermu 2006. jednom lezbijskom paru. Ostao je u kontaktu sa svim parovima i ženama kojima je pomogao da dobiju decu i upoznao četvoro od svoje 16 dece.

Terent ne naplaćuje svoje usluge, a proceduru obavlja u svojoj kući.

Pogledajte još