Gde je najbolji seks na otvorenom?

Ako vam je život zapao u dosadnu rutinu vreme je da malo podgrejete stvari.Krevet ostavite prazan kod kuće, a vi u avanturu.

Automobil
Sedite u automobil i vozite sa sa jednim ciljem, da vodite ljubav! Zaustavite daleko od znatiželjnih pogleda. Obucite odeću koja se lako skida, i koja može da sklizne.Pustite muziku i dalje valjda znate.

Plaža
Na moru ste, pa ipak ne morate svako veče da se šetate..postp je i neki maštovatiji načini da se zabavite.Idete na plažu kad nema nikoga, ponesite peškir, a šum vode će poslužiti kao dovoljan afrodozijak

Ljuljaška u parku
Dan u parku je idalan piknik dok je noć rezervisana je za neke malo ozbilnije igrice.Skrovoti deo parka, obavijen tamom, je pravi izbor, još ako se tu nalazi ljuljaška to je pun pogodak.

Šator
Ako planirate da kampujete ovog leta , nezaboravite da u šutunu torbu spakujete i osečaj spontanosti. I dok se strasti prepuštate u okruženi divljinom, pazite da ne probudite neku divlju životinju.

Vaša terasa

Niste ni svesni kakvo vas ubuđenje očekuje odmah iza kućnih vrata. Sačekajte da komšije zaspe, pa se prepustite strastima pod vedrim nebom.

Brod ili čamac
Jeste li čuli nekad za izraz ne ljujate čamac.Ako niste te sreće da imat e jahtu, može da posluži i stari drveni čamac.Odplovite malo, ali ipak ne predaleko i uživate.

Pogledajte još