Vlada znao da je Ava zaljubljena u njega

- Potajno sam se nadao da ću pobediti, ali dešavalo se svašta na glasanju. Šokirao sam se kada sam shvatio da će Ava presuditi pošto se ona dvoumila između Milana i mene. Neke stvari nikada ne možeš da znaš. Mislio sam i da će Jelena meni dati glas, ali to nije uradila, tako da je sve bilo neizvesno. Šokiran sam i oduševljen, ispalo je odlično na kraju - kaže Vlada za „Blic“ nakon finala.

Vlada priča i da zna da je Ava zaljubljena u njega, ali kaže i da su sada samo prijatelji i da će ipak razmisliti kako da joj se oduži. Lepuškasti maneken misli da je zaslužio pobedu jer je bio iskren prema svima.

- Nisam spletkario, svakome sam u lice rekao šta sam mislio i takav sam bio otpočetka pa do kraja. Samim tim što je većina glasala za mene govori u prilog tome da sam zaslužio pobedu. A devojake koje bi možda zaslužile da pobede po mom mišljenju su Martina i Kristina jer su došle do samog kraja šoua. I Jelena je zaslužila da uđe u finale jer je dobar borac i mislim da bi sve bilo drugačije da nije ispala odmah na početku - kaže Vlada.

Na konstataciju da mu Jelena nije čestitala pobedu i da je rekla da niko nije zaslužio novac Vlada kaže da svako ima pravo na svoje mišljenje ali i da ne želi da raspravlja o ovom pitanju.

Pogledajte još