fbpx

Prepoznaj zvezdu ili davno je leteo "Top Gun"...

Dok se šuška o nastavku kultnog filma Tonija Skota iz osamdesetih - "Top Gun", a iz slušalica nam dolaze stihovi "Watching every motion in my foolish lover's game..." iz večnog hita "Take My Breath Away" - hajde da vidimo šta je vreme uradilo zvezdama ovog filma: lepotici Keli Mekgilis i "večnom američkom dečaku" Tomu Kruzu.

Ako je suditi po ovim slikama i onome što javnost zna, život definitivno nije mazio jednu od najlepših glumica osamdesetih godina prošlog veka - Keli Mekgilis. Osim što je silovana u sopstvenoj kući, Keli je nakon godina skrivanja tek 2009. godine konačno izašla u javnost kao lezbijka. Sledeće godine se i venčala sa svojom dugogodišnjom partnerkom.

S druge strane, Tom Kruz je - uprkos propalim brakovima i vezama, nekim neuspelim projektima i kontorverzama sa njegovom sajentološkom verom - ostao dokaz američkog sna da je pravi put do uspeha samo veliki rad i trud, a samo delom talenat.

A nekako, Čarli (Keli Mekgilis) i Mevrik (Tom Kruz) jesu bili jedna od boljih filmskih hemija koje smo ikada gledali. Ili smo samo preveliki fanovi ovog filma, pa nismo objektivni...

Da li se raduješ mogućem nastavku filma "Top Gun"?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.