Madona na koncertima proziva desničarku Marin Le Pen (VIDEO)

Madona je na video bimovima na koncertu u Tel Avivu, kojim je počela njena nova turneja "MDNA", kao podlogu za pesmu "Nobody Knows Me" iskoristila fotografiju francuske desničarke Marin Le Pen prikazavši je sa kukastim krstom na čelu. U istom videu oči kandidatkinje francuske radikalno desničarske stranke Nacionalni front i ćerke Žan-Mari Le Pena zamenjuju oči Adolfa Hitlera.

ZANIMLJIVO: Otac Marin Le Pen je Žan-Mari Le Pen koji je do januara 2011. godine bio predsednik francuskog Nacionalnog fronta kada je ćerka preuzela lidersku poziciju. Poznat je po protivljenju Evropskoj Uniji i zalaganju za ograničavanje imigracije u Francusku, kao i veće ulaganje sredstava u cenzuru kulture i odbranu. Le Pen je prijatelj haškog optuženika Vojislava Šešelja koji ga je proglasio počasnim građaninom Zemuna. U više navrata je posećivao Srbiju kao gost Srpske radikalne stranke.

Marin Le Pen je, očekivano, ogorčena Madoninim postupkom korišćenja njene slike za svoj nastup, te joj je odgovorila vrlo oštro pripremajući se za njen pariski koncert:

- Da li je vratila ukradenu decu iz Afrike? Ili ih je konačno kupila? Ako misli isto da uradi i u Francuskoj, sačekaćemo je na izlasku.

Le Penova je, takođe, dodala da joj nije potrebna lekcija od žene koja baca gaćice na pozornicu, prisetivši se Madoninog nastupa iz 1987. godine kada je donjim vešom "častila" tada pariskog gradonačelnika Žaka Širaka.

Iz stranke Marin Le Pen - Nacionalnog fronta, poručuju kako će zbog tog nastupa tužiti američku pevačicu.

Pogledajte još