Paspalj: Vlada neka loša energija pred derbi

"Bilo bi najlepše da ne bude nekih incidenata i problema jer će biti poprilično tenzija. Vlada neka loša energija koja može da se prenese na sport i teren, a bilo bi lepo da se to izbegne. Apelujem na sve da se ponašaju korektno, pa ko pobedi, a ja bih voleo da to bude Partizan", rekao je Paspalj novinarima u Beogradu.

Nekadašnji košarkaš Partizana je ocenio da je Zvezda u dobrom zaletu i da crno-belima neće biti lako.

"Neće biti lako, Partizan je dosta 'tanak' pod koševima, dosta energije su potrošili. Zvezda nije ništa bolja nego što je igrala do sada, ali imaju energiju i u dobrom su zaletu i Partizanu sigurno neće biti lako", ocenio je Paspalj.

"Objektivno 10-11 godina si tu na vrhu i svi imaju neka očekivanja. To može da bude dodatni problem za crno-bele", dodao je on.

Paspalj, koji je sada potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, kazao je da je "bezveze" što se neke utakmice finalne serije verovatno neće igrati u hali Pionir zbog poklapanja termina.

"Nerazumljivo mi je da se neke utakmice možda neće igrati u Pioniru, da ti termini nisu mogli da se usklade. Postavlja se pitanje organizacije, kako je to moglo da se desi. Malo je bezveze", istakao je Paspalj.

Prva utakmica finala Superlige između Partizana i Zvezde igra se večeras u 20.00 u beogradskoj hali Pionir.

Beta

Pogledajte još