Glasaj za dvojnika Merilina Mensona!

IQ MUSIC festival i Jelen Live, pozvali su sve obožavaoce Merilina Mensona da se prijave na konkurs za njegovog dvojnika i osvoje vredne nagrade. Prvih deset dvojnika, koji budu najvise licili na ovog kontroverznog muzičara biće nagrađeni original diskovima njegovog novog albuma, a pobednika očekuje i specijalna nagrada iznenadenja.

Prijem fotografija trajao je do ponoci 5. juna, a odmah potom počelo je glasanje, koje traje 48 sati, odnosno do četvrtka 7. juna u ponoć.

Deset dvojnika Merilina Mensona, koji do tada sakupe najviše "lajkova" ući će u finale, a o pobedniku ce vec sledeceg dana odlučivati žiri.

Gasajte na facebook strani IQ Music festivala!

IQ MUSIC je nov muzicki festival, koji pokrecu Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreza, uz podrsku Jelen Live-a, na kome ce se predstaviti vise razlicitih izvodaca, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzicke scene.

Pored jedinstveno-ekscentricnog Merilin Mensona koji ce po prvi put nastupiti u Beogradu, na sceni Beogradske arene, 9. juna pojavice se po prvi put i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upecatljivog stila BLOCK OUT.

Karte po cenama od 2890 za parter i 2990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledecim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Usce Shopping centar, Eventim prodajna mestima, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs

Pogledajte još