Ceca, Karleuša i Nata u jednom avionu

0

Izgleda da je saradnik narko-bosa Darka Šarića, Zoran Ćopić bio posebno osetljiv na domaće folk zvezde, skoro da nema pevačice koja nije koristila njegove privatne avionske usluge.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović platila je 2.000 evra da bi od Beograda do Skoplja letela privatnim avionom “Aviorenta”, kompanije koja pripada Zoranu Ćopiću, optuženom da je za narko-bosa Darka Šarića prao novac, piše “Blic”.

Osim nje, usluge avio-kompanije Šarićevog saradnika koristile su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Indira Radić i druge srpske pevačice – izjavio je Slobodan Ćelić, specijalni tužilac Republike Srpske, na suđenju Ćopiću pred Okružnim sudom u Banjaluci.

Na osnovu liste letova utvrđeno i da je jedan od klijenata bila i Jelena Karleuša

Kako pišu banjalučke “Nezavisne novine”, on je svoje tvrdnje dokazao listom letova aviona “Aviorenta” na kojoj se, između ostalog, vidi i da se Jelena Karleuša vozila sat i deset minuta njihovim letelicama. Cene letova kretale su se između 260 evra i više hiljada.

Voleo da leti sa pevačicama, Zoran Ćopić

Zoran Ćopić nalazi se u pritvoru u Banjaluci gde je optužen da je za narko-bosa Darka Šarića prao novac zarađen trgovinom droge. Banjalučko tužilaštvo ga tereti da je uložio 2,2 miliona evra Šarićevog novca u kupovinu šećerane u Bijeljini.

Ćopić, koji je kupio 17 bivših državnih kompanija i osnovao više desetina svojih, u Srbiji se tereti pod još šest različitih optužbi. Prema podacima iz istraga Specijalnog tužilaštva i policije, on je svoje kompanije koristio za pranje novca, zloupotrebe u privredi i šverc cigareta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.