Ceca, Karleuša i Nata u jednom avionu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović platila je 2.000 evra da bi od Beograda do Skoplja letela privatnim avionom "Aviorenta", kompanije koja pripada Zoranu Ćopiću, optuženom da je za narko-bosa Darka Šarića prao novac, piše "Blic".

- Osim nje, usluge avio-kompanije Šarićevog saradnika koristile su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Indira Radić i druge srpske pevačice - izjavio je Slobodan Ćelić, specijalni tužilac Republike Srpske, na suđenju Ćopiću pred Okružnim sudom u Banjaluci.

Na osnovu liste letova utvrđeno i da je jedan od klijenata bila i Jelena Karleuša

Kako pišu banjalučke "Nezavisne novine", on je svoje tvrdnje dokazao listom letova aviona “Aviorenta” na kojoj se, između ostalog, vidi i da se Jelena Karleuša vozila sat i deset minuta njihovim letelicama. Cene letova kretale su se između 260 evra i više hiljada.

Voleo da leti sa pevačicama, Zoran Ćopić

(old_image)

Zoran Ćopić nalazi se u pritvoru u Banjaluci gde je optužen da je za narko-bosa Darka Šarića prao novac zarađen trgovinom droge. Banjalučko tužilaštvo ga tereti da je uložio 2,2 miliona evra Šarićevog novca u kupovinu šećerane u Bijeljini.

Ćopić, koji je kupio 17 bivših državnih kompanija i osnovao više desetina svojih, u Srbiji se tereti pod još šest različitih optužbi. Prema podacima iz istraga Specijalnog tužilaštva i policije, on je svoje kompanije koristio za pranje novca, zloupotrebe u privredi i šverc cigareta.

Pogledajte još