fbpx

U planu hologram Elvisa Prislija

LOS ANDJELES, 7. juna 2012. (Beta) - Po uzoru na repera Tupaka Šakura, čiji je hologram zabavio posetioce poslednjeg festivala Koačela u Kaliforniji, Elvis Prisli vratiće se iz mrtvih u virtuelnoj formi, zahvaljujući jednoj američkoj kompaniji za specijalne efekte.

Kompanija Didžital domejn midija grup, koja je uradila je hologram Tupaka Šakura, biće zadužena za "ponovno rodjenje" kralja rokenrola, prenose svetske agencije. U saradnji sa kompanijom CORE midija grup, DDMG će napraviti "seriju virtuelnih slika Elvisa Prislija za različite projekte iz sfere zabave - spektakle, filmove i televizijske produkcije i multi platforme širom sveta", navode dve kompanije u saopštenju.

Pojava Tupaka Šakura kao holograma oduševila je posetioce festivala Koačela i eksperte, koji su odmah izrazili očekivanje da će i druge pokojne zvezde videti u tom obliku. Elvis Prisli umro je 1977, ali je i danas jedna od najpopularijih figura u svetu muzike. Prvi studijski album objavio je 1954. i od tada je u svetu prodao više od milijardu albuma. Kompanija DDMG iz Floride radila je specijalne efekte za više od 90 filmova, uključujući "Titanik", "Transformerse" i "Tron". Još nije poznato kada će Elvisov hologram biti predstavljen.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.