Zamalo da se pobiju Ivanović i Tošić zbog Karleuše

Pre gotovo dve godine prvotimac Zvezde je navodno pretio TV voditelju da "će mu polomiti noge", ako još jednom bude uvredio njegovu lepšu polovinu Jelenu Karleušu, piše "Alo".

Ivanović se oglušio o te pretnje i nastavio po svom, a Tošić je priliku za konačni obračun video nekoliko hiljada metara iznad zemlje.

Kako piše "Alo" malo je falilo da se bek crveno-belih i fizički obračuna sa Ivanovićem. Zahvaljujući brzoj reakciji ostalih „orlova“, sprečen nezapamćen je incident. Sve je ostalo na oštroj verbalnoj svađi, psovkama i uvredama sa obe strane, iako je Tošić krenuo prema Ivanoviću u nameri da ga udari. U smirivanju strasti prednjačio je kapiten „orlova“, Bane Ivanović.

Akteri tuče nisu potvrdili ovu informaciju.
- Ma, to su gluposti. Čujemo se. Pozdrav - kaže Tošić, a ni Ivanović tvrdi da ne zna o čemu se radi, "nisam imao nikakvu frku u avionu".

Iako su oba aktera incidenta demantovala nemile scene iz aviona, indirektna potvrda je stigla u prepisci Ivana Ivanovića i Duškovog saigrača, Aleksandra Ignjovskog, na društvenoj mreži „tviter“.

Ignjovski je Ivanu napisao: „Podigao si atmosferu jutros u avionu“ i „Hahahaha, na kraju je dobro prošlo“, na šta je voditelj odgovorio: „“Hahaha... Moglo je da bude uzbudljivo. Dečko nije normalan, realno!“.

Pogledajte još