Izmenjen gradski saobraćaj preko Pančevca

0

U cilju smanjenja saobraćajnih gužvi zbog radova na Pančevačkom mostu, u tom delu grada organizovan je poseban režim saobraćaja, izmenjene su pojedine linije i uvedene nove, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz.

“Linija 95 se privremeno ukida, a uspostavlja se linija 95L, koja saobraća od Novog Beograda – Bloka 45, do Dunav stanice, i 95L1 od Dunav stanice do Borče 3. Vozila sa linije 101 umesto do Omladinskog stadiona, saobraćaće do Borče i nosiće oznaku 101L Padinska skela – Borča 3”, kaže se u saopštenju.

Zatim, vozila sa linije 106 će umesto do Omladinskog stadiona, saobraćati do Borče i nosiće oznaku 106L: Borča 3 – Kovilovo – Jabučki rit.

Kako se navodi, privremeno će biti uspostavljena i lokalna linija LOKAL: Borča 3 – Ovča i linija 100L preko Pančevačkog mosta, kako građani ne bi pešačili tu deonicu. Ona će saobraćati od Omladinskog stadiona do Metro marketa.

“Na inicijativu gradskih stručnih službi, 'Železnice Srbije' maksimalno su povećale broj polazaka na deonici kojom saobraća 'Beovoz' od Pančevačkog mosta do Ovče, u skladu sa propusnom moći tog dela pruge. Pored postojećih 12, obezbeđeno je dodatnih devet polazaka”, dodaje se u saopštenju.

BEOGRAD, 7. juna 2012. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.