Prodao taštu za LCD!

Ivan Hrlić ni trenutka nije razmišljo kad mu je došla ozbilja ponuda jer potreban mu je LDC na kojem će pratit predstojeće EP u fudbalu.
Nakon dve sedmice od objaviljivanja stigla je ponuda od 530 evrra za taštu.S obzirom na to da se oglas na internetu smatra pravno obvezujućom ponudom, Ivan je bio obavezan da potpiše kupoprodajni ugovor s anonimnim kupcem. Oglas je tako sadržavao sledeće podatke:

Model: Tašta
Stanje: Očuvana, kvoca kao nova
Boja: Trula bež
Godina proizvodnje: 1945.
Pređeni kilometri: dva braka (prvi 15, drugi 18 godina)
Motor: Mesojed (dva takta)
Težina: 105 kg
Garažirana: Da
OPIS: Tašta je kao nova, sto posto tehnički ispravna, bez rđe. Pre dve godine rađena generalka u ovlaštenom servisu KBC Rebro. Unutrašnjost kožna, svi originalni delovi, vredi pogledati! Može najam, tri meseca MINIMALNO. Samo za ozbiljne kupce, kredit na Master ili American od 12 do 36 rata. Ne odgovaram na poruke, samo pozivi.

Tast i nije bio oduševljen oglasom ali je ipak bio srećan što je Ivan dobio novac za koji će kupiti LDC na kojem će zajedno pratit EP u fudbalu. Ivanova supruga Marija, Ivanov pothvat nije želela da komentariše zbog straha da bi ona mogla biti idući predmet kupoprodaje, s obzirom da Ivanu nedostaje novca za 'surround system.'

Izvor:Dnevnik.hr

Pogledajte još