fbpx

Gansi traže osamnaest crvenih i belih ruža

Guns N' Roses su na svoju listu želja stavili i 252 peškira, posebnu prostoriju za vežbanje, kiropraktičara i maserku, kao i fin toaletni papir i četiri medicinske boce s kiseonikom, navodi se u saopštenju Egzit festivala.

Za razliku od Guns N' Roses, članovi pop legende New order bili su skromni, uprkos velikoj popularnosti, pa se na njihovoj listi želja našlo domaće pivo, lokalno crno i belo vino, dobar izbor sendviča i domaća supa za ručak.

Članovi australijskog bend Wolfmother takođe je izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a ističe se i njihov zahtev za lokalnom poznatom osobom s kojom bi se družili.

Soul diva Erika Badu organizatorima je uputila specifične zahteve u ishrani jer je veganka, tako da među poslasticama ne sme biti mleka, mesa ni plodova mora, a kao omiljenu hranu ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.

Popularni bend Gossip zatražio je čitav niz žestokih pića, piva, cigareta i energetskih napitaka, a na njihovoj listi našao se i vitamin C.

Jednu od najzanimljivijih "rajder lista" imaju i Hercules and Love Affair. Naglasili su da paze na budžet organizatora te da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i šest pari crnih čarapa.

Od organizatora su tražili i šest limeta, šest limuna, svežu mentu i šejker, ali i šaku tokena, zvaničnog novca za kupovinu pića na festivalu, jer planiraju da se nakon nastupa pridruže zabavi na Petrovaradinskoj tvđavi.

Ulaznice za Egzit, koji će biti održan od 12. do 15. jula u Novom Sadu, mogu se kupiti po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, a sa popustom za studente i srednjoškolce one iznose 5.490 dinara.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.