Šćepović: Pomoći ću Partizanu da osvoji titulu

"Zadovoljan sam što sam se vratio u klub za koji navijam od malena. Nadam se da ću opravdati poverenje trenera, direktora i uprave, i verujem da ćemo zajedno osvojiti šestu uzastopnu titulu u Super ligi", rekao je Šćepović novinarima na stadionu Partizana nakon što je potpisao ugovor sa klubom na dve godine.

Taj fudbaler, star 22 godine, tako se u Partizanu pridružio mlađem bratu Marku koji takođe igra u napadu.

"Mi smo različiti tipovi igrača, ali mislim da možemo mnogo toga da uradimo zajedno na terenu. Partizan možda ima mladu ekipu, ali je ona dosta perspektivna i kvalitetna", kazao je Stefan Šćepović.

Igrač je kazao da je postojala opcija da prošle sezone pređe u Crvenu zvezdu, ali da su to bile samo spekulacije i da je sada potpisao za klub "koji stvarno voli".

Za Partizan je svojevremeno igrao i otac dvojice Šćepovića, Slađan.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da je klub uspeo, uz veliki napor, da dovede mladog napadača koji je u prošloj sezoni igrao u Izraelu.

"Posebno mi je drago što je Stefan tu, jer je sin mog bivšeg fudbalera i njegovim dolaskom nastavlja se tradicija porodice Šćepović u Partizanu. Put ga je vodio preko Belgije, Italije, Izraela, ali je izabrao pravi klub da napreduje, pomogne klubu i nadogradi svoju karijeru"
, rekao je Tumbaković.

Stefan Šćepović je drugo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, pošto je prethodno za klub potpisao desni bek Branko Pauljević.

Beta

Pogledajte još