Tumbaković: Tim po želji Vermezovića

"Sve je na Vermezoviću, ono što on stavi na spisak mi ćemo te igrače pokušati da dovedemo. Svaki trener želi da na početku priprema ima formiran tim i mi ćemo se truditi da oni koji odu u Sloveniju na pripreme i počnu takmičenje", rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu na promociji Partizanove rakije.

Tumbaković je dodao da svaki ozbiljan klub želi da na svim pozicijama ima spremne fudbalere i da hoće da napravi zdravu konkurenciju, ali da ne sme da nagomilava igrače.

On je kazao da je dolaskom Stefana Šćepovića u klub Partizan dobio pojačanje na poziciji napadača, na kojoj je imao deficit.

"Dolaskom Stefana dobili smo profil igrača koji smo tražili, imali smo deficit sa napadačima. Imamo nekoliko opcija i za poziciju štopera, jedna od njih je bugarski reprezentativac Nikolaj Bodurov sa kojim pregovaramo, ali ništa još nije gotovo, kao i Slovenac Marko Šuler koji je jedna od opcija", kazao je Tumbaković.

On je potvrdio da čelnici kluba pregovaju sa veznim fudbalerom Goranom Lovreom, da je on interesantan Partizanu i dodao da nije kontaktirao defanzivca rumunskog Gaz Metana Žarka Markovića.

Sportski direktor crno-belih je istakao da nema razloga da se dovodi novi golman, jer Partizan već ima "četiri sjajna".

Tumbaković je rekao da još nema konkretnih ponuda za Partizanove igrače i da za to treba sačekati završetak Evropskog prvenstva koje počinje danas i traje do 1. jula.

Pripreme Partizana za novu sezonu počinju u ponedeljak. Crno-beli će prvi deo provesti na Tari, a 28. juna putuju u Sloveniju na Pohorje.

Beta

Pogledajte još