Ceca hitno išla na operaciju

Ceca je, kako piše "Kurir" bila primorana da operiše vene na levoj nozi jer zbog bolova nije mogla ni da se oslanja tu nogu.

Ona se operisala još 2. juna, a za to se saznalo tokom ročišta u Palati pravde kada su njeni advokati priložli lekarsku dokumentaciju kako bi opravdali njen izostanak sa suđenja za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

"Ceca se u poslednje vreme sve češće žalila da ne može da stoji dugo. Pre desetak bolovi u levoj nozi postali su neizdrživi, jer su joj se vene upalile. Nije mogla više da čeka, pa je otišla kod lekara"
- izjavio je za "Kurir" izvor blizak folk zvezdi..

Nakon operacije, lekari su joj savetovali strogo desetodnevno mirovanje, pa se očekuje da Ceca turneju koja je u toku nastavi posle 16. juna.

Iz Ražnatovićkine PR službe su "Kuriru" potvrdili da je pevačica imala hiruršku intrvenciju ,ali da se uspešno oporavlja.

"Svetlana Ražnatović je pre sedam dana imala hiruršku intervenciju. O njoj ne želi da priča, uspešno se oporavlja i od 16. juna će nastaviti sa svim poslovnim i koncertnim aktivnostima",
rekao je za "Kurir" Cecin PR Sreten Radović.

Pogledajte još