Lejdi Gaga održala koncert iako ima potres mozga

VELINGTON, 11. juna 2012. (Beta-AFP) - Američka pop zvezda Lejdi Gaga ima lakši potres mozga, pošto se udarila u metalnu šipku tokom svog koncerta u Ouklendu, na Novom Zelandu, ali uprkos tome nije prekinula nastup, pišu svetski mediji.

Prema izveštaju televizije 3News, Lejdi Gaga je na koncertu u nedelju uveče u dvorani Vektor pevala pesmu "Judas" kada se udarila u metalnu šipku, posle čega se malo teturala, ali je koncert ipak nastavila.

"Izvinjavam se ako večeras budem pravila greške. Ne znam da li ste videli, udarila sam se u glavu i mislim da imam lakši potres mozga. Ali, ne brinite, završiću koncert", rekla je pevačica.

Šminkerka Tara Savelo je na svom Tviter nalogu posle koncerta potvrdila da je Lejdi Gaga ima potres mozga, ali da je dobro.

"Poručuje vam da vas voli. Brinem se o njoj, i još uvek ne mogu da verujem da je uspela da završi koncert", navela je Savelo.

Posle turneje na Novom Zelandu, Lejdi Gaga se sprema da ode u Australiju, gde će turneju početi koncertom u Brizbejnu.

Ona je otkazala koncert u Indoneziji zakazan za 3. juni, pošto su islamisti u toj zemlji zapretili da čhe napraviti "haos" ako koncert bude održan.

Pogledajte još