Poznati igrali košarku u akciji "Reciklirajte i Vi"

Voditelji Galeb Nikačvić Hasci-Jare, Zlatko Rakonjac i Lazar Sakan, Ivan Aranđelović, Maja Atanasijevć i Anđelija Vujević, frontmen Rare-a Mirko Lukć, PR menadžer Arene Danijela Rakić, Mihajlo i Saška iz grupe DreDDup, kao i Hrvoje Džeba, jedan od pobednika konkursa za dvojnika “Marilyn Manson LookAlike” takmičili su se u ubacivanju limenki u ReCan kontejnere za reciklažu i tako podržali društveno – odgovornu akciju „Reciklirajte i Vi!“ Apatinske pivare!

Od momaka najbolje su se snašli Mirko Luković, Lazar Sakan i Hrvoje Džeba, dok su se među damama istakle Maja Atanasijević i Anđelija Vujević.

„Veliko mi je zadovoljstvo da podržim akciju „Reciklirajte i Vi“ i na ovaj način doprinesem jačanju svesti o važnosti reciklaže i energetskim uštedama koje ona donosi, a uz to smo se i dobro zabavili.“, izjavio je Lazar Sakan, voditelj emisije Jelen Top 10.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU OVDE

Inače, takmičari su imali minut vremena da sa razdaljine od 5 metara ubace što veći broj limenki u kontejner za reciklažu i tako daju pozitivan primer i drugima. Akcijom „Reciklirajte i Vi!“, Apatinska pivara nastoji da podigne svest u javnosti o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi. Već četiri godine, Apatinska pivara, zajedno sa strateškim partnerima Recan-om i Sekopakom, sprovodi društveno odgovornu akciju recikliranja „Reciklirajte i Vi“, a uz podršku Arene Beograd društveno odgovorna akcija sprovedena je i tokom IQ festivala.

IQ MUSIC je nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live-a, na kome  se predstavilo više različitih izvođača. Pored jedinstveno-ekscentriènog Merilin Mensona koji je po prvi put nastupio u Beogradu, na sceni Beogradske arene, po prvi put su se pojavili i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar, kao i srpski bend upeèatljivog stila BLOCK OUT.

Pogledajte još