Kristijano Ronaldo želi u madridski Real

MADRID, 27. juna 2006. (Beta-Rojters) - Napadač Mančester junajteda i fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo izrazio je želju da karijeru nastavi u madridskom Realu i najavio da će o svojoj budućnosti razgovarati po završetku Mundijala u Nemačkoj.
"Rekao sam svom menadžeru da sam spreman da odem. Želim da to učinim u najboljem mogućem maniru. Želim i sanjam da igram za Real iz Madrida", rekao je Rolando današnjem izdanju španskog sportskog dnevnika "Marka".
Ronaldo je najavio da će razgovore o eventualnom transferu u Real početi ako na predsedničkim izborima u madridskom klubu, zakazanim za 2. jul, pobedi Huan Migel Viljar Mir.
"Svrstao sam se uz pristalice Viljar Mira pošto on ima ozbiljan plan sa kojim sam upoznat. Sledeći korak je razgovor uprava Reala i Mančester junajteda. Drugi kandidati su od mene tražili da potpišem dokument koji nije legalan", dodao je Ronaldo.
Doskorašnji predsednik Reala Florentino Peres tu funkciju dobio je na izborima 2000. godine pošto je prethodno obećao da će u tim iz Barselone dovesti Luiša Figa što je na kraju i učinio.

Pogledajte još