I princ Vilijam mora ponekad da se opusti

0

Nije lako biti princ, a ni princeza. Sve oči su uprte u britanski prinčevski par Vilijama i Kejt. Te kako izgledaju, kakavog su zdravlja, da li se slažu ili svađaju, da li je ona trudna…šta kaže kraljica

Svi članovi britanske kraljevske porodice trebalo bi da paze šta rade, da ne obrukaju naciju i krunu, ali kraljica neda presto. Izgleda da ga, po njenom mišljenju, niko od naslednika nije zaslužio.

Već više od decenije kruži priča, a sada je to već i izvesno, da princ Čarls neće biti naslednik krune. Nagđalo se da je za mesto kralja pogodniji njegov stariji sin Vilijam. I oženi se Vilijam, sve po protokolu, lepom i uzdržanom princezom Kejt.

Vilijam i Kejt vode računa o ponašanju, oblačenju, pojavljivanju u javnosti, ali kraljica Elizabeta ne daje znake da ima nameru da im prepusti presto.

I ne samo to, nego je Kejst bez prestanka pod budnim okom – te da li je premršava, da li je previše ekstravagandna, da li je javnost voli više nego Vilijama, i misli li ona uopšte da zatrudni i rodi naslednika. Da nije bolesna, da li može Kraljevstvu da podari naslednika?

Princ je bez supruge izašao u subotu uveče u klub “Mejfer” u koji mogu ući samo povlašćene osobe, koje su članovi ovog ekskluzivnog kluba.

Od kad su se vnčali, prinčevski par se uglavnom pojavljuje zajedno, ali samo na “smernim” i društveno prihvatljivim događajima. A zna se da su ranije, lišeni obaveze i jedno drugo voleli zabve i noćni provod.

E, prošlog vikenda Vilijem je, piše britanska štampa, nagovoren od mlađeg brata, ipak rešio da u provod ide bez supruge, u društvu prijatelja Gaja Pelija.

Vilijam i njegov prijatelj Gaj su u klubu proveli celu noć, napustivši ga tek u ranim jutarnjim satima, a Vilijem je na delovao vidno pripit, tvrde britanski paparaci.

Pripit, pa šta, i princ ima pravo da se opusti. Pa neće valjda večeri provoditi ispred TV. To nek radi kraljica.

I, šta kažeš, jel lako biti princ?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.