fbpx

POGLEDAJ: Holanđani snimili film o Exitu

Ekipa Opslaan Als produkcije provela je dve nedelje u Srbiji u aprilu i vratila se sa neverovatnom pričom o organizaciji koja stoji iza Exit festivala.

Po prvi put ikada, organizatori festivala pričaju svoju ličnu priču baš u ovom dokumentarcu koji će biti prikazan i na holandskoj nacionalnoj televiziji, kao i na nekoliko festivala dokumentarnog filma širom sveta. Holandska filmska ekipa tvrdi: „ Bilo je inspirativno i uzbudljivo provesti dve nedelje u Srbiji. Smatrali smo da je važno da ispričamo priču ljudi iz Exit festivala, koji se i dan danas bore za ono u šta veruju. Među ovim ljudima shvatili smo koliko je važno ono što rade i bila nam je čast da ovim dokumentarnim filmom to i prikažemo. Takođe, bili smo šokirani što to niko pre nas nije nikada uradio“.

DJBroadcast sadrži magazin, online magazin, radio stanicu i organizuje seriju kulturnih i muzičkih događaja u Holandiji.

'Opslaan Als' čine kreativni duo Sander Van Driel i Kevin Boitelle. Osnovani su 2007. godine i kreirali su veliki broj kratkih filmova, reklama i video klipova.

Na Exit festivalu, koji će se održati od 12. do 15. jula, u petak, drugog dana festivala DJ Broadcast će biti domaćin na Suba stejdžu zajedno sa holandskim labelom Boemklatsch.

POGLEDAJ: Film Holanđana o EXITu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.