Fitnes centar za odabrane

Beograd je postao bogatiji za jedan od najsavremenijih i najlepših objekata za fitness, rekreaciju i relaksaciju u Evropi, „SkyWellness“, kome će se obradovati poklonici sporta i zdravog života. Ovaj impozantni objekat na Dunavu, predstavlja pravi dragulj moderne arhitekture i dizajna koji podseća na lebdeći prizma-oblak od stakla, pružajući izuzetan pogled na reku i grad.

Kada krenete u šetnju kejom pored sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" ili u vožnju brodićem, ne možete da prođete a da vam pažnju ne privuče ovo interesantno zdanje sa preko 850 kvadratnih metara, na dva nivoa prostora za vežbanje opremljenog spravama poslednje generacije, kao i dve sale za grupne, fitness i „body & mind“ programe koje stoje na raspolaganju svojim posetiocima. Čudesna struktura ima 390 prozračnih i prosvetljenih trouglastih panela sopstvenog „neba“ sa panoramskim prisustvom prirodne lepote Dunava u 150 metara direktnog vidika ovog fascinantnog centra. Pored izuzetne lokacije i neobičnog ambijenta, ekskluzivnost daju i sve popularnije Kinesis sprave koje su korak dalje u sportskom, rekreativnom i rehabilitacionom vežbanju.

- Kinesis čini kombinacija ručki, kablova i tegova koji su smešteni u panelu, prekrivenom kvalitetnom imitacijom kože i švedskim lestvama. Svestranost ove sprave omogućava beskonačnu kombinaciju pokreta, i na taj način su različiti mišići uključeni u vežbe, jednostavnim pomeranjem položaja tela prilikom vežbanja. Korisnik uživa u potpunoj slobodi pokreta, čime se postiže izuzetan osećaj prilikom vežbanja. Vežbanje postaje prijatnije i efikasnije, balans između duha i tela se ponovo uspostavlja, obezbeđujući bolji kvalitet života – objasnila nam je ukratno popularnost ove sprave fitnes instruktorka Nevena Mašić.

U dve sale istovremeno, tokom celog dana održavaće se oko 20 različitih programa za grupno vežbanje. Opuštanje posle treninga predviđeno je u dve velike finske saune, kao i dve prostorije za masaže i tretmane tela, kao i u welnes kafeu koji nudi prirodne sokove i milkšejkove. Ako vas je ova priča bar malo zainteresovala postanite i vi član centra na tri, šest ili 12 meseci, a u zavisnosti od paketa moraćete da izdvojite od 52.000 do 177.000 dinara. Pa nije ni čudo što kažu da je ovo pravi centar za takozvani „srpski džet-set“.

Svečano gala otvaranje uveličali su Mima Karadžić, Dragan Bjelogrlić, Savo Milošević, Marko Nicović, Ksenija Pajčin, Igor Miklja, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, dr.Feel Good...

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još