Diva u sred "krimi (Beo)grada" ili kako privući pažnju? (AUDIO)

0

Da li je Jelena Karleuša pesmom "Krimi rad" opisala stanje u srpskom društvu ili je samo još jednom privukla pažnju na sebe? Poslušaj pesmu koja će (možda) uzburkati javnost, a i ostatak albuma "Diva"!

Jelena Karleuša je na svom YouTube kanalu svojim fanovima omogućila da čuju album “Diva”, među kojima se našla i pesma o kojoj se mnogo pričalo – “divin” duet sa Tečom pod nazivom “Krimi rad”.

JK i Teča pokušavaju da “svojim rečima” opišu stanje u srpskom društvu tj. svoju vizuru “zemlje zombija”, kako je svojevremeno rekla u pesmi “Insomnia”. U 2012. je, izgleda, u Beogradu “normalno” da “ispod sedišta (Bentlija) bude hekler, a u gepeku količina”, a da neku “borbenu ekipu” u “svakom klubu čeka glavni separe”. A i njihov “krimi rad” je danas takav da “više ne pomaže ni DNK analiza”. Podseća vas na neke naslove iz novina?

Da li su JK i Teča preterali ili rekli istinu ili prosto sve što žele, kao mnogi danas, jeste da privuku pažnju i tako obezbede nastupe – poslušaj pa prosudi.
U svakom slučaju, čini se da se JK, kako sama kaže, “j..e za sve živo”… Ili ipak ne? Šoubiz na lokalnom nivou… Direkt u facu!

JK je izgleda svesna da CD, u današnje vreme i ovde, je ipak teško prodati pa je sve pesme sa albuma “Diva” stavila na svoj YouTube kanal. Ako si fan, izvoli poslušaj njene najnovije -> Jelena Karleuša – album “Diva”

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.