JDX backstage i ove godine na EXIT festivalu!

Naš dragi festivalski domaćin, gospodin Jack , krenuo je na petu letnju turneju u okviru koje ponovo dolazi na Exit festival. Autentični američki JDX truck bar, treće leto zaredom predstavlja kapiju za specijalnu zabavu i sofisticirani sadržaj koje redovni festivalski posetioci preoznaju kao svoj omiljeni kutak. Na Petrovaradinskoj tvrdjavi, od 12. do 15. Jula, JDX Backstage nudi specijalan VIP ugodjaj i mogućnost da svoje omiljene izvodjače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane. Videćete neka poznata lica u potpuno novim ulogama! Vodeći se principima gospodina Jack-a, predstavićemo mlade, neafirmisane talente i izvodjače koji nagoveštavaju novi talas na domaćoj i regionalnoj sceni, kao i popularne bendove i DJ-eve koji će pripremiti specijalne nastupe i izvodjenja samo za prijatelje Džeka.

(old_image)

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite u festivalskom rajskom kutku koji je inspirisan likom, delom i filozofijom samog gospodina Džeka Denijela koji je bio strastveni ljubitelj dobre muzike i vrhunskog viskija i koji je ostao zapamćen po svom pionirskom i avanturističkom duhu. U JDX-u se susreću stari prijatelji, sklapaju se nova, uzbudljiva poznanstva dok glavne festivalske zvezde uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu i druženju sa fanovima i novinarima.

Na Jack Daniel’s Facebook stranici oživela je aplikacija JD Music Reporter preko koje Jack fanovi širom sveta objavljuju svoja prava, sirova, iskrena iskustva sa muzičkih koncerata I dogadjaja. Ove autentične priče su ono što muzička iskustva čini legendarnim!

(old_image)

Pored cele familije Jack Daniel’s vrhunskog viskija, JDX stiže opremljen i dodatnim elementima za uživanciju i druženje. Chill out lounge, Guitar Hero, Rickgame, stoni fudbal, Black Jack i čitav pokretni bar putuju po festivalima širom Evrope i ovog leta posetiće Pinkpop u Holandiji, Rock Im Park u Nemačkoj, The Werchter Classic u Belgiji, The Prague City Festival u Češkoj, Kazantip u Ukrajini i nezaobilazno – Exit!

Tokom četiri dana Exit festivala bićemo locirani iza glavne bine. Pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. U narednim nedeljama, dobićete kompletne informacije o programu , a u međuvremenu pratite JDX akcije na twitteru – www.twitter.com/JDX_backstage i pridružite se našoj grupi na facebooku – JDX Backsatge at Exit - www.facebook.com/home.php?sk=group_105150622868854. Jack sprema još iznenađenja za svoje drage prijatelje!

Pogledajte još