Koje greške najčešće pravimo na početku veze?

1. Prebrzo ste se upustili u seks. Ne potoji univеrzalno pravilo koliko treba da čekate pre nego što imate intimne odnose, ali ako već nakon nekoliko prvih sastanaka imate seks, rizikujete da on izgubi interes za vas.

2. Prebrzo ste mu otvorili svoju dušu. Kao i sa seksom, kada je reč o vašoj emotivnoj prošlosti i osećanjima, ne treba da požurujete i da mi odmah ispričate svoje celokupno detinjstvo.

3. Prečesto ga zovete, šaljete mejlove ili poruke. Iako svakodnevno pošaljemo bezbroj sms-ova prijateljima i skoro u svakom trenutku smo u kontaktu sa njima putem društvenih mreža i mejlova, ne treba i svog novog dečka da u potpunosti uključite u svoj onlajn život.

4. Špijunirate ga. Iako biste rado zavirili u njegov telefon u pokušaju da saznate šta se dešava u njegovom životu, oduprite se tom porivu.

5. Glumite orgazme. Na duge staze jedan odglumljeni orgazam može da donese mnogo toga lošeg. Pre svega, on može da pomisli da vas ono što on radi zaista uzbuđuje, i iz toga može da se razvije veza koja je sjajna u mnogo čemu, ali u seksualnom pogledu veoma loša.

6. Očekujete da će se promeniti.
Ovo je verovatno najčešćih grešaka koje skoro sve žene prave. Uvek razmislite dobro da li je on vredan vašeg truda i vremena koje vi trošite na pokušaje da ga promenite.

7. Zapostavljate sebe.
Koliko god da volite svog dečka, on nikada ne bi smeo da bude na prvom mestu u odnosu na vas. Ne zapostavljajte svoje potrebe, želje, ali i svoj izgled.

Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledajte još