Odnosi medija i političara su loši

0

LONDON, 14. juna 2012. (Beta) – Britanski premijer Dejvid Kameron (David Cameron), rekao je u četvrtak pred Livsonovom istražnom komisijom u Londonu da političari ne treba da vode medisku bitku 24 sata dnevno, jer rizikuju da budu "sahranjeni", a takodje je ocenio da su odnosi izmedju štampe i političara postali "loši".

LONDON, 14. juna 2012. (Beta) – Britanski premijer Dejvid Kameron (David Cameron), rekao je u četvrtak pred Livsonovom istražnom komisijom u Londonu da političari ne treba da vode medisku bitku 24 sata dnevno, jer rizikuju da budu “sahranjeni”, a takodje je ocenio da su odnosi izmedju štampe i političara postali “loši”.

Kako prenosi britanski Bi-Bi-Si (BBC), Kameron je, svedočeći pred komisijom, izjavio da su veze medija i politike bile, sa jedne strane, “isuviše bliske i nezdrave”, a da je, opet, postojalo nepoverenje sa obe strane.

Prema njegovim rečima, istraga koju vodi Livsonova komisija je “katarzičan momenat” i šansa da se odnosi “resetuju”.

Pojašnjavajući nepoverenje, Kameron je izjavio da “mnogi političari misle da mediji uvek pogrešno kapiraju stvari”, dok štampa smatra da političari “uvek zastupaju sebe”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.